Zwakke eerste helft zorgt voor ruime nederlaag dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben de stijgende lijn van afgelopen 2 weken geen vervolg kunnen geven. In Borne werd na een zwakke eerste helft (12-4) uiteindelijk met 26-18 verloren.

 

In het begin van de wedstrijd lag het initiatief bij de ploeg van trainer Osvaldo Gomes. Er werd goed verdedigd en aanvallend scoorde Inge van Velthoven 3x Dit resulteerde in een 1-3 voorsprong na 10 minuten spelen. Vervolgens stokte echter de doelpunten machine van Bevo. Ruim een kwartier wist Bevo niet tot scoren te komen. Het was wederom Inge van Velthoven die in de 26 minuut haar 4de doelpunt liet aantekenen. Borhave had inmiddels ruim afstand genomen (11-4). Uiteindelijk ging men rusten met een 12-4 tussenstand.

 

In de 2de helft was het met name aanvallend iets beter. Dit resulteerde in een 15-10 tussenstand na 10 minuten spelen. Toen Borhave ook nog in dubbel ondertal kwam leek dat het moment om de wedstrijd toch nog te keren. In plaats van Bevo scoorde Borhave echter 2x (17-10). Deze mentale klap kwam de ploeg van trainer Osvaldo Gomes niet meer te boven. Via 20-16 en en 23-17 stond er uiteindelijk na het laatste fluitsignaal een 26-18 eindstand op het scorebord.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 8, Linda v/d Broek 5, Pien Koopmans 3, Demi Smolenaars 1 en Annet Bukkems 1.