Zeer tevreden coach over de wedstrijd van de dames Bevo B2 

Na een teleurstellende wedstrijd tegen Rapiditas waren de meiden van Eurotech Bevo Hc B2 erop gebrand om een en ander recht te zetten tegen de dames van Vios B1. Opdracht was om vanaf de eerste seconde meteen scherp aan de wedstrijd te beginnen.

De verdediging moest er staan en de aanvallen moesten snel uitgevoerd worden. Hoog en attractief handbal was het devies. Deze opdracht hadden de meiden dan ook goed in hun oren geknoopt. De dames stonden al vanaf de warming up op scherp, zeer geconcentreerde blikken op hun gezicht.

 

De wedstrijd ging dan ook van start hoe de coach het in gedachte had, een snelle voorsprong van 5 doelpunten was het resultaat. Een goede verdediging, snelle aanvallen of breaks waren dan ook snel achterelkaar zichtbaar, maar ook het goede keeperswerk droeg mee aan het leuke spel. De dames van Eurotech Bevo Hc speelde dan ook als Team, er werd gevochten, gewerkt en elkaar geholpen. Dit is natuurlijk genieten voor een coach, zo'n wedstrijd is dan ook makkelijk te coachen.

De dames gingen dan ook met 9-2 de rust in, daar werden nog eens de puntjes op de i gezet en gewezen om op deze wijze door te gaan. De meiden gingen dan ook de tweede helft op de zelfde manier van start en liepen dan ook geleidelijk uit naar een grote voorsprong. Een eindstand van 21-9 was dan ook geen vertekend beeld, als de coach een kritische noot over deze wedstrijd zou mogen geven dan is het de afronding van alle kansen die we gehad hebben. Maar niet getreurd, die gooien we de volgende wedstrijd er wel in. Wo(men) of the match: Lynn Hunnekens.