Zaterdag 5 oktober - Bevo Hc vs Nieuwegein 

Aankomende zaterdag treden de Bevo-dames thuis aan tegen Nieuwegein. Nieuwegein is een team dat twee jaar geleden uit de eredivisie degradeerde en waarbij het team toen uit elkaar viel. Enkele meiden uit de eredivisietijd handballen er nog en vorig jaar werd het team aangevuld met jonge, ambitieuze meiden. Saskia van der Brink is vorig

jaar gestart met de wederopbouw van het damesteam van Nieuwegein. Het werd uiteindelijk een moeizaam seizoen (overgangsjaar) waarbij Nieuwegein lang in de onderste regionen bivakkeerde. Uiteindelijk richtte de ploeg zich op en versloeg het o.a. de uiteindelijke kampioen Dos en eindigde Nieuwegein in de grote middenmoot.

 

Dit jaar wil de ploeg weer een stapje maken en hiervoor zijn enkele aanwinsten van niveau aangetrokken. De ploeg is tevens in topvorm want vorige week werd Fortissimo in de derby opgerold met 31-17, hoewel de exacte kracht van Fortissimo nog niet in te schatten valt. De Bevo-meiden zullen dus hun beste beentje voor moeten zetten en er alles (sportief) aan moeten willen doen om de punten in huis te houden.

 

Vorig seizoen werd eerst uit gelijk gespeeld, waarna thuis de volle buit werd gehaald met een duidelijke overwinning. Echter behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De Bevo-dames zijn gewaarschuwd!

 

20.00 @ De Heuf; Bevo-Nieuwegein