Zaterdag 24 September om 11.15............... 

Vandaag de wedstrijd tegen Swift 2000 B1. Gezien dat onze "talentjes" nog even een training hadden met de Limburgse Selectie vertrokken we met de overige spelers vanaf De Heuf richting Roermond. Niels, Marc en Jens sloten zich voor de wedstrijd tegen Swift 2000 op een later tijdstip aan.

 

Aangekomen in Roermond begaven we ons direct naar de kleedkamer om ons voor te bereiden op de wedstrijd. Warm, bedompt was het gevoel bij het betreden van de hal. Na een warming up waren we gewend aan de hal en de heren van de Limburgse selectie (inmiddels gearriveerd) gaven de nodige ondersteuning.

 

Swift 2000 .....makkie of dippie.......

Een team wat progressie maakt en WIL !!!!!

Een team met ook spelers uit de Limburgse Selectie !!!!

Niet te onderschatten dus........

 

Het eerste fluitsignaal klonk om 12.30 en beide teams gingen van start.

Mark zorgde voor de openingstreffer wat direct werd beantwoord door Swift! In de 1e helft ging het spel steeds over en weer, Eurotech Bevo wist steeds de overmacht te houden op een sterk spelend Swift. Na 7 min te hebben gespeeld begon Noud aan zijn sessie vanuit de hoek !! Hij bracht de stand op 2-1 in het voordeel van Eurotech Bevo. Maar liefst 4x in deze wedstrijd wist hij het doel te vinden.

 

Na 8 min spelen vond Swift 2000 het wel welletjes en begon een tegen offensief wat resulteerde in het wegwerken van de achterstand na 11 minuten spelen. Deze prikkeling had weinig effect op de Eurotech spelers, vanaf dat moment zagen zij elke opening als een doelkans. Een tegenaanval werd, of door de verdediging, of door Ramiro onderschept!

 

Mochten er spelers doorbreken, dan liepen zij tegen Jeroen aan............

Tja, nu heb je een probleem.....hoe ga je hier mee om ???

Jeroen heeft de hele wedstrijd ALLES gegeven en laten zien dat hij ZIJN positie HELEMAAL onder controle heeft. Complimenten !!!!!!

 

Inmiddels was de stand al op gelijke hoogte 7-7 door een doelpunt van Mark. Swift 2000 reageerde gelijk hierop met een aanval die resulteerde op een 9-8 voorsprong. Dit zat "onze jongens" niet lekker zodat zij begonnen aan een inhaalrace. Fraaie stops, 2x 7 meters en een breakout waren om te smullen!

 

De Heren brachten de ruststand op 14-10 in het voordeel van Eurotech Bevo !!!

 

In de rust, tijdens de thee, werd er druk gecommuniceerd aan de Swift 2000 zijde. Helaas voor Swift 2000 werd er pas gescoord na 7 min, door Mark en een 7 meter door Niels stond de stand toen 16-10 in het voordeel van Bevo.

Vanaf deze minuut kwamen we in een stroomversnelling door Swift en moesten alle zeilen bijzetten om de stand, 23-14 vol te houden.

 

Heen en weer werd er gescoord, maar met nog 4 min te spelen regisseerde Noud en Niels de eindstand van 27-21 in het voordeel van Eurotech Bevo.

 

Scores: Mark 11x, Niels 9x, Noud 4x, Jens 2x, Jeroen 1x

 

Conclusie: Never en nooit meer Swift 2000 onderschatten........Een team met Spirit !!!!!

 

Op naar Eurotech Bevo - V& L Geleen, komende zondag 2 Oktober om 15.20u in De Heuf

 

Dit word een Topper in dit weekend!!!!!!!

Publiek; VOL IS VOL !!!!!!