Zaterdag 2 november 2013: 19.00 Dames 1- Fortissimo / 21.00 Heren 2- Quintus 2 

De heren 1 van Bevo zijn in verband met interlands vrij. Aankomend weekend is er wel gewoon een speelronde in de eerste divisie. Derhalve komen dames 1 en heren 2 beiden op zaterdagavond in actie:

 

19.00; Dames 1- Fortissimo

Fortissimo is afgelopen seizoen gedegradeerd uit de eredivisie en ging in eerste instantie uit van een hoofdrol in de titelstrijd in de dames eerste divisie. Het vertrek van de trainer en in zijn kielzog enkele speelsters, het korte verblijf van een nieuwe trainer, het op de valreep nog vertrekken van Aemy Visser, welke de dames van Bevo vorige week in actie hebben gezien bij Kwiek en enkele blessures hebben er voor gezorgd dat Fortissimo voorlopig even een pas op de plaats heeft moeten maken. Op dit moment staan zij namelijk onderaan op de ranglijst. Zij zullen echter voornemens zijn deze plek zo snel mogelijk te verlaten en als de wind is gaan liggen weer een rol van betekenis te gaan spelen.

 

Ook de dames van Bevo willen hoger op de ranglijst terechtkomen. Een mindere fase, in combinatie met een zware reeks wedstrijden en enkele blessures, hebben de dames teruggeworpen op de ranglijst. Het lijkt erop dat de dames deze week voor het eerst compleet in actie kunnen komen dus hopelijk zijn er betere tijden op komst. De dames kunnen beter en daar zijn ze zich bewust van. Er wordt hard getraind en iedereen wil vooruit.

 

Het belooft een mooi treffen te worden met twee teams die hogerop willen!

 

 

21.00; Heren 2- Quintus 2

Quintus 2 is al jaren een vast team in de eerste divisie onder leiding van de hondstrouwe Henri Reijgersberg. Een seizoen ontbraken zij door een overgangsjaar met wel een hele jonge ploeg (hoofdklasse) maar eigenlijk doet Quintus 2 het al jaren volgens het zelfde recept. Enkele spelers stromen door naar heren 1 en enkele spelers komen vanuit heren 1 terug in heren 2. Aangevuld met jeugd van onderaf, wijsheid van bovenaf bij de technische staf en enkele vaste waarden in heren 2 zorgt dit altijd voor een gedisciplineerd, fris spelend team welke netjes ongeveer in de middenmoot speelt. Dit doen zij over het algemeen door met een eigen team in actie te komen en niet wekelijks teveel door elkaar gehusseld te worden.

 

Heren 2 maakt na een moeilijk voorgaand seizoen, waarin helaas lang op de eerste punten moest worden gewacht, dit jaar een aanmerkelijk betere start. De routiniers van vorig seizoen, die nodig waren, zijn bedankt voor de hulp en dit seizoen wordt uit een ander vaatje getapt. Met goede doorstromers vanuit de A en enige assistentie vanuit de heren 1-brigade (jongens die bij heren 1 nog net niet voldoende speeltijd hebben) is dit team dit seizoen veel stabieler en kan het team onder leiding van Bart Hofmeyer gestaag verder door ontwikkelen.

 

Beide teams hebben een plek in de middenmoot te pakken en zullen als opleidingsploegen elkaar een loef af willen steken!

 

Twee mooie redenen om ook deze zaterdag aanwezig te zijn @De Heuf... Beide teams kunnen uw steun hard gebruiken en zien u graag langs de lijn. Tot zaterdag!