Wordt Heren 3 de eerste Bevo kampioen? 

Aanstaande zondag is het zover. Heren 3 strijd al jaren mee om het kampioenschap in de Eerste Klasse, maar het uiteindelijk doel werd de laatste niet gehaald. Zondag kan de lang gekoesterde droom werkelijkheid worden.

In Maasbree speelt de ploeg van coach Eric Hunnekens tegen BSAC 1 om 14.10 uur in Sporthal d’n Adelaer. Bij een overwinning wordt Heren 3 kampioen en promoveert het naar de Hoofdklasse. Tegenstander BSAC is terug te vinden op de 10de plaats met slechts 4 punten. Heren 3 kan de support in Maasbree goed gebruiken. Een volle supportersbus zal afreizen naar Maasbree en ook vele bekende zullen op eigen gelegenheid naar Maasbree gaan.

 

Heb je aankomende zondag niets te doen? Kom Heren 3 dan supporteren naar overwinning! Aanvang: 14.10 uur in Sporthal d’n Adelaer te Maasbree.

 

Het volledige programma van Heren 3:

12.15 uur Vertrek vanaf De Heuf in Panningen

12.30 uur Korte tussenstop bij De Nabber in Beringe

13.15 uur Aankomst Sporthal D'n Adelaer in Maasbree

14.10 uur Aanvang wedstrijd

16.30 uur Vertrek Maasbree

16.45 uur Aankomst bij De Nabber in Beringe

18.20 uur Vertrek naar De Heuf

18.30 uur Aankomst bij de Heuf

 

Indien Heren 3 en Dames 3 kampioen worden zal er vanaf 18.30 uur een groot kampioensfeest gehouden worden in de kantine van De Heuf. Volg zondag de Bevo Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.