WK-gangers sluiten aan bij voorbereiding Eurotech Bevo Hc 

De derde week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc vooral in het teken van de trainingen. Onder leiding van trainer/coach Martin Vlijm werden de nodige trainingssessies afgewerkt.

Ook op zaterdag, de dag van de enige wedstrijd van de week, werd in de ochtend getraind. ’s Middags stond een duel tegen het Belgische Eynatten op het programma. Met een nog steeds incomplete selectie werd na een 13-11 ruststand uiteindelijk met 29-23 gewonnen. De manier waarop de overwinning tot stand kwam liet voor de technische staf echter nog het nodige te wensen over. In de komende week sluiten de WK-gangers aan bij de groep en kan er met een complete selectie getraind worden. Ook staan er weer wedstrijden gepland, zoals op donderdag 15 augustus. De Bevo-mannen reizen dan naar het Duitse Hagen om het op te nemen tegen de plaatselijke Eintracht Hagen.

 

In het weekend gaan de Heldenaren deelnemen aan een internationaal toernooi in het Belgische Neerpelt en het opnemen tegen achtereenvolgens E&O (Ned, za 10.30 uur), Esch sur Alzette (Lux, za 14.00 uur), Eintracht Hagen (Dui, zo 13.30 uur) en Sporting NeLo (Bel, 18.00 uur).