Winst Heren C1 tegen HC Rhein Vikings  

Zaterdag jl. stond de wedstrijd tegen HC Rhein Vikings op het programma. HC Rhein Vikings is de gefuseerde naam van HSG Neuss met ART Düsseldorf. Het heren C1 team van HC Rhein Vikings speelde vandaag hun eerste wedstrijd in de nieuwe samenstelling.

De jongens van Bevo speelden vandaag met het complete team. De wedstrijd werd gespeeld in 3 delen van 20 minuten. Beide teams gingen voortvarend van start en speelden snel spel. Bevo wist hun kansen, met name vanuit de hoek, goed te benutten en liep al snel uit naar een eerste ruststand 15-7. Dit deel was achteraf gezien ook het beste deel van de wedstrijd.

 

In het tweede en derde deel leek het af en toe of de jongens minder geconcentreerd waren; de verdediging aan Bevo’s zijde liet steekjes vallen en ook niet alle kansen op doel werden benut.

HC Rhein Vikings maakte hier gebruik van en dat leverde een tweede ruststand op van 27-18. Ondanks het niet benutten van alle kansen werd er toch voldoende gescoord en liet men ook leuke acties/combinaties zien. Er werd ook gewisseld van posities. De eindstand was 37-31.

 

Het was een sportieve en tevens de laatste wedstrijd vóór het NK op zaterdag 22 april in Amsterdam, waar we samen met de dames C1 naar toe zullen gaan. Beide teams heel veel succes!