Winnaars SAFE handbal PROMO bezoeken Eurotech Bevo Hc 

Afgelopen zaterdagavond waren de winnaars van de diverse leeftijdsgroepen van het onlangs gehouden SAFE handbal PROMO aanwezig bij de eredivisie wedstrijd Eurotech Bevo tegen Hurry Up.

 

Om zeven uur werden de ca. 60 bezoekers in sporthal De Heuf te Panningen verwacht en er was voor hen een speciale tribune gereserveerd.

Hoofdtrommelaar van Eurotech Bevo Piet van Roij zorgde voor slag- en blaasinstrumenten ( dus o.a. trommels en toeters) en de instructies konden beginnen. Na enig oefenen was de kakofonie van geluid omgetoverd tot een heuse melodie!

 

Om acht uur begon de wedstrijd en de hal was inmiddels goed vol gestroomd.

Eurotech Bevo ging in hoog tempo van start en nam direct een voorsprong van 2 doelpunten.

 

Geleidelijk nam Hurry Up het initiatief over en kwam eerst gelijk en ging toen over Eurotech/Bevo.

 

De kansen werden door Bevo onvoldoende benut en de 150 kg zware cirkelloper van Hurry Up was de hele wedstrijd een niet af te stoppen granieten plaaggeest.

Het werd geen hoogstaande wedstrijd, maar spannend was het wel! Ondanks de enthousiaste aanmoedigingen van de supporters uit Deurne, Someren en Asten ging de wedstrijd uiteindelijk met 27-29 verloren.

Desondanks mocht iedereen na de wedstrijd op de foto met de spelers, trainer en begeleiders.

 

Met dank aan Eurotech/Bevo, alle supporters en begeleiders kon Frans van de Mortel , initiatiefnemer van de SAFE handbal PROMO en eigenaar van SAFE Taxatie terugkijken op een bijzonder geslaagd evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is.