WHC Den Haag C1-Bevo Heren C1 15-27 

Op zondag speelde onze Heren C hun eerste wedstrijd van het seizoen. Tevens was dit de eerste wedstrijd voor iedereen op nationaal niveau. Voor enkele nieuwe spelers ook nog eens de eerste officiële wedstrijd voor Bevo Hc.

In het begin van de wedstrijd was goed af te zien aan de Bevo jongens dat ze veel spanning hadden. Er werden veel fouten gemaakt in de aanval, en veel vrije kansen werden om zeep geholpen. Het duurde dan ook vrij lang voordat er gescoord werd.

 

Gaandeweg de eerste helft kwam men dan toch een klein beetje in het eigen spel en namen ze een voorsprong van zo’n vijf doelpunten. Echter binnen een paar minuten kwam WHC toch terug tot drie doelpunten. Onze jongens zagen toch het gevaar en gingen fanatieker verdedigen. Ruststand 6-13

 

In de tweede helft werd er wat meer gewisseld, en dit pakte heel goed uit. Met snelle tegenaanvallen liep men verder weg van WHC. Enkele “dragers” van het team hadden het toch erg lastig in deze wedstrijd, maar werden uitstekend vervangen. De verdediging stond heel goed. Maar ook WHC had enkele uitstekende opbouwers, die onze jongens toch flink lieten werken. Een mooie teamprestatie was de uiteindelijke winst met 15-27.

 

De jongens bouwden nog een leuk feestje in het busje, volgens onze chauffeur!!!! Proficiat jongens!!!!