Wegen van Targos Bevo Hc en trainer Martin Vlijm scheiden na dit seizoen 

Panningen - De wegen van trainer Martin Vlijm en Targos Bevo Hc scheiden zich na dit seizoen. De 57-jarige Amsterdammer en het bestuur van Targos Bevo Hc zijn dit na goed overleg overeengekomen.

Vlijm werd in zijn 1e seizoen 2013/2014 bij de club landskampioen en schreef hiermee geschiedenis voor de club uit Peel en Maas. In het seizoen 2014/2015 behaalde Bevo onder zijn leiding de 2e plek in de BENE-League Handball.

 

'Een moeilijk, maar wel een goed overwogen besluit', laten Vlijm en voorzitter Mustafa Amhaouch weten. Zowel Targos Bevo Hc als Vlijm hebben nog volop ambities en kijken na deze succesvolle periode uit naar een volgende uitdaging.

 

Amhaouch: 'Wij zijn als club volop in ontwikkeling en bouwen stap voor stap aan de doelstelling om handbal op het hoogste niveau in onze regio te waarborgen en aansluiting te zoeken met Europees handbal. Dit betekent dat ons vizier gericht is op de ontwikkelingen voor de komende drie jaren.”

 

Vlijm: 'Ik ben 57-jaar en heb nog de ambitie een team te leiden op het hoogste niveau, in binnen- of buitenland; dan is het nu het juiste moment om deze stap te zetten.'

 

Targos Bevo Hc staat momenteel op een gedeelde 1e plaats in de eredivisie en Martin Vlijm zal alles wat in zijn macht ligt doen om voor de 2e keer de landstitel binnen te slepen. 'Dat verdient het team en deze mooie club', aldus Vlijm.