Wedstrijdverslagen HB1 en HB2 

HB1:

Vandaag stond de wedstrijd tegen EHC in Leidschendam op het programma. De wedstrijd had een flitsende start, want al snel stond het 0-4 in het voordeel van Bevo.

Vervolgens ging de snelheid echter uit het spel, waardoor EHC tot 6-7 terug kon komen. Gelukkig werd het snelle spel weer hervat, wat resulteerde in een ruststand van 6-12.

De tweede helft was beduidend beter dan de eerste helft. EHC had moeite om het snelle spel van Bevo bij te benen, waardoor de score al snel opliep naar 8-20.

Ondanks dat de jongens ruimere afstand creëerde ten opzichte van EHC werden een aantal kansen niet goed benut, waaronder 2 gemiste strafworpen.

De eindstand was uiteindelijk 11-27.

 

Uiteraard hadden de jongens na de rit naar Leidschendam en de wedstrijd nog trek, dus gingen we met z'n allen nog naar de McDonald's.

Hiermee is deze uitwedstrijd dan ook gezellig afgesloten.

 

De volgende wedstrijd is van de HB1 is dinsdag 24 oktober tegen Sittardia om 20.00uur in Sittard.

 

HB2:

Zaterdag speelde Bevo B2 tegen Noav B1.

De derde wedstrijd van het seizoen werd wederom een spannende wedstrijd. Na de eerste twee wedstrijden gewonnen te hebben

met één doelpunt verschil, leek de derde wedstrijd ook weer deze kant op te gaan.

Noav bleek echter fysiek iets te groot voor onze boys. Vanuit de opbouw kon Noav te gemakkelijk scoren. De Bevo verdediging pakte de Noav opbouwers niet hard genoeg aan.

Bevo liep langzamerhand achter de feiten aan. Echter een groot compliment voor Bevo, daar ze toch bleven vechten voor een goed resultaat.

Een leerzame wedstrijd voor Bevo.

20-25