Wedstrijdverslagen DS1 - H2 en HA 

Dames 1 kan niet stunten in Den Haag.

 

De dames 1 van Herpertz Bevo Hc speelden een verdienstelijke wedstrijd in de dekking afgelopen zaterdag, alleen de aanval kwam maar moeizaam tot scoren.

Tegen Hercules ging de ploeg uiteindelijk onderuit met 16-14. De meiden hadden moeite met de verdediging van Hercules. Beide ploegen die haar eerste wedstrijd wonnen, maakte er met name in defensief oogpunt een leuke pot van. Deze week zal trainer Maurice Janssen zijn focus iets meer op de aanval richten. 14 doelpunten in een wedstrijd is aan de matige kant. Aankomende zondag komt DSS uit Heemskerk op bezoek in de Heuf. Die ploeg won beide wedstrijden en staat in de top 3 van de eerste divisie. De meiden kunnen dus weer aan de bak.

 

Heren 2 pakt eerste overwinning.

 

Na de wanprestatie vorige week in Waalwijk tegen Tachos behaalden de talenten van Heren 2 nu wel een positief resultaat. Tegen Fiqas Aalsmeer 2 won de ploeg na een ruststand van 14-13 met 30 -28. Bevo begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op een 4-0 voorsprong. Bij 8-4 stond het verschil van 4 nog steeds op het scorebord. Daarna kwam er een minder fase, Aalsmeer kwam terug en nam een voorsprong ( 8-10 ). Bevo herstelde snel en ging met een kleine voorsprong rusten. Na rust kwam Bevo goed uit de kleedkamer. Er werd met veel meer tempo en doelgerichtheid gespeeld t.o.v. vorige week. Schutters als Max de Lange en Stefan van Gils konden eenvoudige doelpunten maken. Aalsmeer verkleinde de achterstand nog enigszins maar Bevo kwam niet meer in de problemen. Een belangrijke overwinning met het oog op volgende week. Dan reist de ploeg naar Rotterdam voor de wedstrijd tegen Arbo/Rotterdam dat dit weekend ook haar eerste punt pakte.

 

Heren A eenvoudig langs Swift Arnhem.

 

Waar iedereen had gedacht dat dit weleens een close match zou kunnen worden kwam bedrogen uit. De heren A speelden een prima wedstrijd tegen de heren uit Arnhem. Na de collectieve nederlaag uit tegen DWS haalden Bevo A vandaag wel een aardig niveau. De wedstrijd was al in de eerste helft gespeeld, een ruim verschil van 11 doelpunten stond al op het scorebord ( 19-8 ). De tweede helft ging Bevo vrolijk verder, zowel in de eerste als tweede helft kreeg Bevo maar 8 doelpunten tegen. Volgende week tegen Hercules/WHC kan men een zware pot verwachten. Zij wonnen 2x met ruim verschil en staan dan ook op een gedeelde eerste plek.