Wedstrijdsponsor en balsponsor 

Targos Bevo Hc – Callant Tongeren afgelopen zaterdag werd bijgewoond door de wedstrijd- en de balsponser, te weten Twan Haans (Canam Sales) en Anne Bos (Roofing Service Nederland). Beide sponsoren zagen Bevo met 32-29 winnen in een aantrekkelijke en spannende wedstrijd.

Roofing Service Nederland BV is een gerenommeerd dakdekkersbedrijf uit Brummen en balsponsor Canam Sales BV uit Son is de groothandel van dakbedekkingsmaterialen. Beide sponsoren komen graag naar De Heuf in Panningen. De strijdlust, degelijkheid en dynamiek die Targos Bevo Hc uitstraalt, spreken Twan Haans en Anne Bos aan.

 

Hun aanwezigheid inspireert kennelijk de spelers van Bevo. Want iedere keer als beide sponsors aanwezig zijn, weet het team van coach Martin Vlijm te winnen. Bevo is al meer dan twee maanden ongeslagen. Zaterdag speelt de ploeg de uitwedstrijd tegen Hasselt. Een week later staat de final four op het programma.

Na afloop van de wedstrijd gingen de sponsoren Twan Haans (tweede van links) en Anne Bos (tweede van rechts) op de foto met de spelers Mark van den Beucken (links) en Bram Knippenbergh (rechts).