Wedstrijd- en balsponsor Targos Bevo Hc - FIQAS Aalsmeer 

Wedstrijdsponsor: Seacon Logistics BV

Na afloop van de wedstrijd Targos Bevo Hc – FIQAS Aalsmeer werd de heer Coen Hanssen (Seacon Logistics BV) hartelijk bedankt voor het optreden als wedstrijdsponsor. Seacon Logistics is een logistieke dienstverleningsbedrijf (transport, opslag, overslag, distributie en logistiek) met de hele wereld als werkterrein. Zij zijn een trouwe sponsor van Targos-Bevo Hc en tevens vaste bezoeker bij de wedstrijden van Heren 1 die met OCI Lions gaan strijden voor het Nederlands kampioenschap.

Balsponsor: Bestratingsbedrijf Steeghs

 

Ronald Steeghs, eigenaar van Bestratingbedrijf Steeghs uit Helden kreeg na afloop van de wedstrijd Targos Bevo Hc – FIQAS Aalsmeer de wedstrijdbal aangeboden. Zijn bedrijf is al jarenlang sponsor van Bevo en is als persoon een echte vereningingsman, zijn waardering voor de vele vrijwilligers in de samenleving is groot. Zijn gedrevenheid en vakmanschap zijn de peilers van zijn bedrijf welk gevestigd is op Loo 22 in Helden.

Sponsor paaseieren actie

 

Cootjans Eierhandel, gevestigd in Baarlo, heeft de gekleurde paaseieren geleverd aan Bevo Hc tijdens hun jaarlijkse Paasactie. De vele Bevo vrijwilligers hebben zich met succes ingezet voor de verkoop van de gekleurde eieren. Cootjans Eierhandel is in 1960 opgericht door de vader van Geert Cootjans, Geert is vanaf 1987 eigenaar. Iedere week worden ongeveer 4 miljoen eieren omgezet, gesorteerd en verpakt. Na de wedstrijd kreeg Geert Cootjans een foto van Heren 1 aangeboden voor zijn medewerking aan de Paasactie van Bevo Hc.