Voorzitter blikt vooruit op komende zondag 

,,Yo hé. Yo ho. Yo f*cking ho, wat bizar.''

 

Deze woorden kwamen uit de mond van presentator Olav Mol tijdens de GP van Spanje toen Max Verstappen won. Emotie, ongeloof en euforie kwamen recht uit zijn hart.

Deze gevoelens bekropen mij en velen met mij afgelopen zaterdag in de kolkende SportArena de Heuf. Als je het hebt over BELEVING en BEZIELING in de sport dan was het dit wel. Kippenvel!

 

Komende zondag is de kans groot en zeer aannemelijk dat niet Olav Mol deze woorden weer uitkraamt (niet geschikt voor kinderen!!) , maar de trouwe aanhang en Tifosi van de blauw/gele club uit Noord-Limburg.

 

Wat hebben we hiervoor nodig om dit te bereiken?

Ten eerste begint het bij onze jongens die de wilskracht hebben om te winnen. De definitie van "wilskracht" in de encyclopedie is; " energie waarmee je iets wilt ...voorbeeld: zijn wilskracht is beloond met een overwinning".

 

Ten tweede hebben we een overdosis nodig aan "bezieling". De definitie van "bezieling" in de encyclopedie is; " sterke inspiratie waarmee je iets maakt of doet Voorbeelden: `met bezieling aan het werk zijn`,

 

Ten derde hebben wij allen een "voorstelling" nodig. Voorstellingen sturen ons gedrag! En wat als mijn voorstelling en velen met mij is ...,,Yo hé. Yo ho. Yo f*cking ho, wat bizar.''

 

Mustafa Amhaouch, voorzitter Targos Bevo Hc