Voorbeschouwing: JMS Hurry-up - Herpertz Bevo Hc 

Behoudt Herpertz Bevo Hc de derde plek?

 

De heren van Herpertz Bevo Hc mogen aanstaande zaterdag voor de 3de keer dit seizoen een verre busrit maken. Dit keer is in Zwartemeer het team van JMS/Hurry-up de tegenstander. Hurry-up dat gecoacht wordt door oud Bevo trainer Martin Vlijm bezit momenteel de 8ste plek in de BeneLeague. De mannen van Jo Smeets hebben met drie punten meer een beduidend betere start van de grensoverschrijdende competitie.

Voorbeschouwing: JMS Hurry-up - Herpertz Bevo Hc

Bij een overwinning kan de ploeg uit Peel en Maas de ploeg uit Zwartemeer op 5 punten zetten en blijft het zeker nog een week op de 3de plaats staan. Bevo dat vorige week korte metten maakte met Callant/Tongeren wilt graag deze stijgende lijn doorzetten in het Noorden.

 

Eenvoudig zal het zeker niet worden. Hurry-up is thuis lastig te verslaan. Bevo verloor er vorig seizoen 2x nipt, en dat in één week tijd. Tijd voor een revanche dus. Met snel en gevarieerd aanvalsspel en vanuit een sterke dekking moet de ploeg van Jo Smeets de 2 punten weer mee terug nemen naar Panningen.

 

Voor de wedstrijd in Zwartemeer beschikt Bevo over een fitte selectie. De wedstrijd zal onder leiding staan van de gebroeders Steenwinckels.

 

De wedstrijd begint om 20.00 en is weer live te zien via www.fanseat.com