Voor de vijfde keer op rij ongeslagen in de BENE-League 

Afgelopen zaterdag reisde tientallen Bevo-fans mee naar de belangrijke wedstrijd in Neerpelt, waarbij winst aansluiting met de top-vier zou behouden. Bij rust maakte de ploeg van Jo Smeets het verschil met een tussenstand van 12-18. Ondanks het slordige balverlies en gemiste kansen in de tweede helft bleef Bevo te sterk voor Sporting Nelo. De club waar oud-Bevo coach Martin Vlijm nog steeds zijn schorsing uitzit.

Topscoorder namens Bevo was opnieuw Jeroen van den Beucken (6), ook Dario Polman en Niek Jordens vonden zes maal het net. De geblesseerde Pim Augustinus en Mark van den Beucken kwamen niet in actie.

Na een slechte start in de grensoverschrijdende competitie staat Bevo Hc nu op een mooie vierde plaats in de BENE-League. Met één wedstrijd meer gespeeld te hebben heeft Bevo evenals LIONS elf punten, maar een voordeliger doelsaldo. Volgende week neemt het veerkrachtige Bevo het op tegen de nummer 3, Aalsmeer.

Een wijziging in het programma heeft ervoor gezorgd dat het duel uit in Aalsmeer uitgevochten zal worden. Het talententeam van Bevo moest in de Limburgse derby zijn meerdere erkennen in BFC Beek en verloor met 35-28. De dames 1 wonnen thuis van Dongen met 20-14 en blijven goed aan de weg timmeren.