V&L DC1-BEVO HC DC1 

Op zaterdagmiddag moesten de meiden van Bevo C1 tegen de ongeslagen koploper V&L. Hier was al 2 keer eerder van verloren. Ditmaal wilde Bevo laten zien dat ze niet onder doen aan V&L. Deze winst zou een grote boost kunnen zijn voor de belangrijkste wedstrijd volgende week tegen Noav DC1.

De eerste minuten word er aan beide kanten niet gescoord, maar al vrij snel pakt Bevo een 2-0 voorsprong. Men was zo enthousiast en gedreven te winnen, dat ze dit goed vol wisten te houden. Met goed samenspel en een sterk collectief, gingen ze rusten met een stand van 5-9.

 

Deze instelling wisten ze ook in de tweede helft vast te houden. V&L bleef aandringen, maar Bevo wist het verschil van 4 doelpunten te behouden. Een fantastische wedstrijd, met als eindstand: 17-21.

 

Zaterdag 17 maart om 12.20 is het dan zover! De wedstrijd tegen concurrent Noav DC1. De winnaar plaatst zich voor het NK. Bij deze wedstrijd willen de speelsters heel graag aangemoedigd worden door het fantastische Bevo publiek, daarom willen wij jullie vragen om met zoveel mogelijk mensen naar deze wedstrijd te komen kijken.

 

Bijlagen