Vertrek Rob van Bokhoven 

Vrijdag jl. heeft het bestuur van Bevo Hc het bericht ontvangen van Rob van Bokhoven dat hij ontslag neemt bij Bevo Hc. Per 1-1-2018 wordt Rob namelijk de trotse eigenaar van Café De Batavier, een horecagelegenheid in Wanroij, de plaats waar hij geboren en getogen is. Door een samenloop van omstandigheden heeft Rob deze onvoorziene maar unieke kans aangeboden gekregen en met beide handen aangegrepen. In de komende twee maanden zal zijn focus geheel op de voorbereidingen komen te liggen, dus een combinatie van werkzaamheden bij Bevo Hc zal niet mogelijk zijn.

Dit betekent dat Rob reeds per 1-11-2017 stopt als Combinatie functionaris vanuit de Gemeente Peel & Maas, trainer/coach van heren 2, trainer van de heren A en als Hoofd jeugdopleiding & scouting. Als vereniging betreuren wij dit uiteraard ten zeerste, en verliezen we hiermee een gepassioneerd, gedreven en kundig kaderlid. Rob heeft zich de laatste 3,5 jaar met succes en veel bezieling voor de club ingezet, waarvoor wij hem van harte willen bedanken. Wij wensen Rob hierbij alvast veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging en eigen onderneming. Indien hij dit aanpakt met de “Bevo Hc bezieling” dan gaat dat zeker goedkomen.

 

 

 

Zoals jullie zullen begrijpen is er sinds vrijdag achter de schermen druk overleg geweest, met potentiële kandidaten voor de functie van trainer/coach voor de diverse teams die Rob tot op heden goed ingevuld had. De betreffende spelers van heren 2 en heren A zijn inmiddels ingelicht. We kunnen jullie alvast informeren dat er reeds een principe akkoord is met Ron Klemann, om voorlopig de taak van trainer en/of coach van heren 2 en/of heren A waar te gaan nemen. Hierover worden nog gesprekken gevoerd. Echter door het wegvallen van Rob zullen diverse taken vooralsnog blijven liggen totdat we een definitieve oplossing hebben.

 

 

 

Bestuur Bevo Hc.