Versterking voor dames Herpertz Bevo Hc 

PANNINGEN - Komend seizoen zullen de speelsters Julia Rijk en Sherenety Plas (beiden 20 jaar) te bewonderen zijn in het blauw-geel van Herpertz Bevo Hc. Beiden maken de overstap uit de Hoofdklasse naar de 2de divisie ploeg uit Panningen.

Sherenety Plas

Julia Rijk komt over van HandbaL Venlo en speelt op de cirkelpositie. "Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik verwacht dat ik mij bij Bevo individueel verder kan ontwikkelen en kijk uit naar de samenwerking met de overige speelsters en trainers". Ook Sherenety Plas kan uit de voeten op de cirkelpositie evenals op de hoekpositie, en komt over van Sprint Deurne. Voor haar komt de overstap op het juiste moment: "De ambitie om op hoger niveau te gaan handballen is er altijd geweest. Ik verwacht me bij Bevo vooral op technisch en fysiek vlak verder te kunnen verbeteren. Dit is het moment om de kans aan te grijpen en de uitdaging aan te gaan".

 

Herpertz Bevo Hc heeft ambitieuze plannen aan de dameskant en wil met een meerjarenplan opnieuw aansluiting vinden bij de top van Nederland. Het nieuwe trainersduo Björn Willunat en Daniëlle Horsten is blij met de komst van het tweetal. "Ze hebben een goede indruk achtergelaten op de eerste trainingen. Ze zijn gretig, ambitieus en willen ontdekken waar hun eigen plafond ligt. Wij willen ze hierbij graag ondersteunen. Daarnaast passen ze prima bij de groep en onze toekomstvisie".