Verslagen Heren B 

Bevo HB1 - Oliveo HB1 40-25

Zondag jl. waren de heren B1 van Oliveo te gast in de Heuf. De uitwedstrijd naar Pijnacker werd gewonnen door Bevo met 23-32.

 

De heren van Bevo gingen meteen snel van start en dit verraste de tegenstander. Oliveo kampte met veel balverlies en Bevo wist ook hier hun voordeel uit te halen en benutte haar kansen goed. Na 10 minuten bracht Bevo de stand al op 6-1.

Doordat Bevo de verdediging de eerste helft goed wist dicht te houden, was het moeilijk voor de heren van Oliveo om het doel te bereiken. De stand liep op naar 18-7. Bevo liet leuke acties zien waaronder ook breaks die keurig werden afgerond.

Tegen het einde van de eerste helft ging Bevo offensiever spelen hetgeen Oliveo nog moeilijker maakte om te scoren. De ruststand was 22-12.

De tweede helft ging Bevo weer voortvarend van start met leuke combinaties die doeltreffend waren. In het verloop van het spel verzwakte de verdediging aan Bevo zijde en Oliveo maakte hier gretig gebruik van; in korte tijd wist Oliveo een aantal keren te scoren. De verdediging kwam niet meer op het niveau zoals in de eerste helft. Met nog 10 minuten op de klok bracht Bevo de stand naar 33-19. In deze laatste fase van de wedstrijd werd aan beide zijde nog een aantal keren gescoord en eindigde de wedstrijd met een eindstand van 40-25.

 

Volgende week speelt de B1 in Etten-Leur om 19.00 uur tegen West Brabant Combinatie HB1.

 

Bevo HB2 - Gemini HB1 31-17

 

Vrijdag jl. werd de inhaalwedstrijd tegen Gemini gespeeld in de Heuf. De eerste 10 minuten stond Gemini voor met 9-8. Hierna waren de heren van de B2 duidelijk aanwezig, zowel verdedigend als aanvallend. Het was duidelijk wie nu de wedstrijd in handen had. Bevo creƫerde mooie combinaties en benutte haar kansen goed; mooi om te zien. De heren van Gemini kwamen met moeite door de dekking van Bevo. Tegen het einde van de eerste helft was de vermoeidheid aan Gemini zichtbaar aanwezig;

helaas had men maar 1 wissel ter beschikking. Ruststand 12-10.

 

Na de rust werd het snelle spel meteen weer opgepakt en ook deze helft was er een keurige dekking bij Bevo. De heren van Gemini kregen nauwelijks de kans om door de dekking heen te breken. Met nog 10 minuten te spelen wist Bevo de stand te brengen naar 23-15. Hoewel Bevo hun kansen mooi uitspeelde en doeltreffend af kon ronden bleef het aan Gemini zijde rustig. Gemini wist in de laatste 10 minuten nog 2 keer te scoren en Bevo nog 9 keer. Dit resulteerde in een eindstand van 32-17.

 

Goed gewerkt heren !