Verenigingsdag Eurotech Bevo Hc 

Voor iedereen die Bevo een warm hart toedraagt! 

Op zaterdag 8 juni a.s. wordt op de velden achter de Heuf de 2e verenigingsdag gehouden, waarbij voor de 10e keer gestreden wordt om de Clubmixcup. De dag is bedoeld voor iedereen die Bevo een warm hart toedraagt.

 

Wil je nog eens handballen met en tegen spelers van Heren 1 of Dames 1 of heb je altijd gedacht, dat kan ik ook,…………………… geef je dan op voor dit spektakel.

 

Dus ben je supporter, ouder, sponsor, vrijwilliger of reeds speler laat je dan van je beste kant zien. Aanvang 14.30 en toernooi-einde 20.00 uur.

Vanaf 19.00 wordt de BBQ aangestoken en kan het feesten beginnen.

 

Voor muziek en een goede sfeer wordt gezorgd. Verder worden de kampioensteams nog eens in het zonnetje gezet. De band Crawfish is inmiddels vastgelegd voor de extra stevige muzikale omlijsting.

 

WE WILLEN GRAAG HET SEIZOEN MET Z’N ALLEN AFSLUITEN, ONDER HET GENOT VAN EEN HAPJE EN EEN DRANKJE. IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM! OOK ALS JE NIET KUNT OF WILT SPELEN MAG JE KOMEN GENIETEN VAN EEN LEUKE BEVO DAG MET EEN BBQ EN FEESTAVOND.

 

Geef je op, via dit formulier. (downloaden , invullen en inleveren)

Opgaves voor 17 mei in de AC-brievenbus, coach of Ron Klemann, met betaling van Euro 5,- (T-shirt dat je mag houden, geen geld is geen opgave)

Vragen: Mieke: 06-28411400 of Luc: 06-24279192