Verenigingsdag 2014 - Een mooie gezamenlijke afsluiting van het seizoen! 

Als afsluiting van het geweldige seizoen komen we nog eenmaal bij elkaar en wel op zondag 29 juni. We sluiten dan met zijn allen het seizoen in stijl af op de verenigingsdag.

 

Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en

een drankje het seizoen op een leuke manier af te sluiten.

De jaarlijkse ClubMixCup- strijd zal weer losbarsten en ook voor alle vrijwilligers zal er iets bijzonders plaatsvinden. Tevens zullen wat mensen in het zonnetje gezet worden.

De gehele Heren 1 en Dames 1 selecties zullen aanwezig zijn en met alle andere handballers een leuk toernooitje afwerken. Dit zal allemaal plaatsvinden op de velden achter de Heuf!

 

Dus ben je lid, oud-lid, supporter, sponsors, vrijwilliger, ouder, familie, fan en/of heb je gewoon zin in een leuke dag? Je bent van harte uitgenodigd om samen met de gehele Bevo-familie te proosten op het geweldige seizoen! De dag begint om 12.00 uur. Rond 13.00 uur zal de barbecue aangestoken worden.

Beleef dus nog een mooie laatste dag van het seizoen met iedereen die Bevo een warm hart toedraagt.

 

Het Nederlands Elftal zal om 18.00 uur aantreden in de achtste finale van het WK voetbal tegen Brazilië. Aangezien we verwachten dat de meeste mensen dit wel willen zien zal het programma tot ongeveer 17.30 uur duren.

Daarna kunnen geinteresseerden zich eventueel verplaatsen naar Hal 2 in de Heuf (die omgetoverd is tot een "Brazilian Beach") waar de wedstrijd op een enorm groot scherm met heel veel oranje supporters te zien is.

Om de hal binnen te komen zullen er wel kaarten in de voorverkoop (€ 5,- incl. 1 penning) gekocht moeten worden. Dit kan bij Dotje, Dok6 of de Read Shop. Wees snel, want op is echt op!

 

Tot zondag!!