Verdiende overwinning dames Eurotech BevoHc 

Zonder de niet fitte Inge van Velthoven wisten de dames ven Eurotech Bevo Hc na een ruststand van 10-13 de beide punten toch in Panningen te houden. Na een goede 2de helft werd er uiteindelijk met 27-23 gewonnen van het tot dan nog ongeslagen Foreholte.

Daar zag het echter in de eerste helft niet naar uit. Bevo miste veel open kansen waardoor Foreholte steeds verder wegliep van Bevo. Tot 5-5 ging het nog gelijk op. Vervolgens scoorde Foreholte 4x(5-9). Via 7-11 en 8-13 was het uiteindelijk Linda v/d Broek en Aicha Chida die vlak voor rust het verschil terug brachten tot 3 doelpunten. Ruststand was dan ook 10-13.

 

Bevo Hc begon geconcentreerd aan de 2de helft en binnen 8 minuten was de achterstand van 3 doelpunten weggewerkt. Het was Ingrid Janssen die Bevo weer op voorsprong zette (16-15). Vervolgens ontliepen beide ploegen elkaar niet veel en ging het lange tijd gelijk op en stond het 7 minuten voor tijd nog gelijk (22-22). De tot dan onzichtbare Angela Steenbakkers maakte echter het verschil door vanuit de hoek enkele keren fraai te scoren waardoor er uiteindelijk nog ruim gewonnen werd. Eindstand 27-23. Door deze overwinning zijn de dames van trainer Bart Hofmeijer opgeklommen naar een gedeelde 3de plaats op de ranglijst.

 

De doelpunten voor Eurotech BevoHc werden gemaakt door: Angela Steenbakkers 5 Ingrid Janssen 5 Aicha Chida 5 Harma van Kreij 4 Linda v/d Broek 3 Annet Bukkems 2 Piette van Hoorn 2 en Cindy Rooijakkers 1