Valse start dames Eurotech Bevo Hc  

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zondagmiddag hun eerste wedstrijd in de nacompetitie kansloos verloren. Tegen een op alle fronten betere tegenstander, werd er na een ruststand van 17-7 uiteindelijk met 32-23 verloren.

Het was al vrij snel duidelijk dat er in deze wedstrijd weinig eer te behalen viel voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes. Zowel aanvallend als verdedigend ging er veel mis. Borhave nam meteen een voorsprong (3-0) en bouwde deze gedurende de eerste helft gestaag uit. Via 9-2 en 12-4 werd de rust bereikt met een 17-7 tussenstand. In het eerste gedeelte van de 2de helft een zelfde spelbeeld wat resulteerde in een tussenstand na 3 kwartier spelen van 27-12. Gelukkig herpakte de ploeg zich in het laatste kwartier van de wedstrijd enigszins. Het verschil werd nog teruggebracht tot op 9 doelpunten wat na 60 minuten resulteerde in een verdiende 32-23 nederlaag.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Linda v/d Broek 5, Ingrid Janssen 4, Maud Versleeuwen 3, Aicha Chida 3, Pien Koopmans 3, Tessa Timmermans 2, Sarah Lovas 1, Romy van Ratingen 1 en Annete Bukkems 1