Uitwedstrijd EHV/PSV B1 - Bevo hc heren B1 

3 feb. uitwedstrijd naar Eindhoven EHV/PSV. Een afgeslankt BEVO team met prima aanvulling vanuit de B2, dank je wel jongens.!

In de eerste helft zagen we een Bevo zonder pit beginnen tegen een gemotiveerde tegenstander, dit resulteerde in een helft waar er wel mooie individuele acties voorbij kwamen maar er verdedigend niet echt gesloten werd. Daardoor kon EHV/PSV hun kansen pakken en enkele mooie doelpunten maken. BEVO kon toch een beetje weglopen en de ruststand was 10-17. De tweede helft begon BEVO verdedigend beter en kwam de tegenstander en minder makkelijk doorheen. Echter aanvallend werden er wat kansen gemist en moest er vooral mentaal hard gewerkt worden om er een leuke wedstrijd van te maken. Het lukte wel om het verschil te vergroten met mooie break outs en een prachtige draaibal, maar toch kwam BEVO niet echt in hun eigen spel en was het een gematigde wedstrijd om te zien. Eindstand 22-35

Graag zien we u volgende week zondag 9 febr. 12:40 uur in de Heuf om onze jongens aan te moedigen tegen Snelwiek Rotterdam.