Uitstekende competitiestart dames Eurotech Bevo HC 

De dames van Eurotech BevoHc hebben hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen overtuigend gewonnen. Nieuwkomer United Breda werd met grote cijfers verslagen. Na een ruststand van 12-1 werd het uiteindelijk 28-13 voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

De basis voor de overwinning werd in de eerste helft gelegd. Vanuit een ijzersterke dekking, United Breda scoorde pas na 25 minuten hun eerste doelpunt,werd er regelmatig gescoord. Dit resulteerde in een 12-1 ruststand.

 

Na rust bood United Breda iets meer tegenstand. Bevo speelde de wedstrijd echter geroutineerd uit Via 17-6 en 24-10 bepaalde Pien Koopmans met het laatste doelpunt van de wedstrijd de eindstand op 28-13. Opvallend was het sterke spel van nieuwkomer Demi Smolenaars. Ook Anke Richters had met 21 stops een belangrijk aandeel in de overwinning.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Aicha Chida 6, Demi Smolenaars 5, Pien Koopmans 4, Inge van Velthoven 3, Linda v/d Broek 3, Romy van Ratingen 3, Sarah Lovas 2, Annet Bukkems en Maud Versleeuwen beiden 1.

 

 

 

 

Bekijk de foto's van de wedstrijd hier