Tweede hal in De Heuf gaat zaterdag open voor publiek 

Volg Targos Bevo Hc - OCI Lions op groot beeldscherm

 

Als gevolg van de massale belangstelling voor de kampioenswedstrijd Targos Bevo Hc - OCI Lions in De Heuf komende zaterdag, gaat de tweede hal open voor alle liefhebbers die geen kaartje hebben weten te bemachtigen. Een ideale mogelijkheid om de topper toch van dichtbij te kunnen beleven!

De Heuf is stijf uitverkocht. Supporters zonder kaartje kunnen in de aangrenzende hal de handbaltopper volgen op een groot beeldscherm. Uiteraard wordt voorzien in een hapje en een drankje. De entree in hal 2, die om 14.00 uur open gaat, is GRATIS. De wedstrijd begint om 16.00 uur.

 

Bevo moet winnen, wil de ploeg van coach Martin Vlijm aanspraak kunnen maken op een beslissingswedstrijd. Het eerste onderlinge finaletreffen afgelopen zondag zondag in Sittard verloor Bevo met 34 – 19.

 

De Bevo Tifosi gaan de manschappen net als in Sittard op luidruchtige wijze aanmoedigen. Scheidend coach Vlijm was diep onder de indruk van de Tifosi. Voor de camera van L1 zei hij dat niet zijn spelers helaas niet, maar de supporters van Bevo wel de eerste slag dik verdiend hadden gewonnen.

 

Beperkte parkeermogelijkheden De Heuf

Zaterdag zullen er beperkte parkeermogelijkheden zijn bij De Heuf. Ons advies is om met de fiets te komen indien mogelijk.