Twee tijdstraffen worden Targos Bevo Hc fataal 

Twee tijdstraffen kort na elkaar zijn Targos Bevo Hc in Tongeren halverwege de tweede helft fataal geworden. Totdat dat moment hielden beide ploegen elkaar in evenwicht.

Callant Tongeren nam toen een voorsprong van vier doelpunten. Targos Bevo Hc kwam nog terug tot 19-17. Vervolgens profiteerde de thuisclub van een mindere fase van de Panningse ploeg, die aanvallend en defensief wat steken liet vallen. In die fase liep Callant Tongeren uit tot 23-17. Uiteindelijk wonnen de Belgen met 27-21 en delen zij de tweede plaats op de ranglijst met Initia Hasselt en Hurry Up. In de eerste helft in Tongeren bleef Targos Bevo Hc gemakkelijk overeind. Met 10-10 zochten beide ploegen de kleedkamers op. Verdedigend stond het goed bij de Panningse ploeg en aanvallend werden de kansen benut. Jammer van de mindere fase na rust. Lichtpunt voor Targos Bevo Hc was het weer meespelen van Peter Lambert. Sonni de Jonge kwam niet van de bank om een blessure te voorkomen en ook de net van een vakantie teruggekeerde Bram Knippenbergh kwam niet in actie. Toch heeft de ploeg er vertrouwen in, dat de ommekeer op komst is. Komende zaterdag 15 oktober moet de tweede overwinning van het seizoen behaald worden ten koste van de puntloze hekkensluiter Koornneef Quintus uit Kwintsheul. Deze wedstrijd wordt om 20.00 uur in de Heuf in Panningen gespeeld.

 

Doelpuntenmakers Targos Bevo Hc: Pim Augustinus 5, Nick de Kuyper 4, Rik Elissen, Jeroen van den Beucken en Niek Jorden, allen 3, Toon Leenders 2 en Peter Lambert 1