Trotse sponsor over Bevo 

Asdesk al 1 jaar besmet met het Bevo Virus. Lees het verhaal van Daan Janssen

 

Jaren geleden riep een straatgenoot van mij: Ik ben op zoek naar een voetballer voor in ons zaalvoetbal team. Interesse? Dit bleken bijna allemaal oud handballers te zijn.

Zij vroegen of ik een keer bij het handbal wilde komen kijken, aldus Daan Janssen, eigenaar van Asdesk. Zodoende ben ik met handbal in aanraking gekomen. Dit was de basis voor het leggen van een aantal nieuwe contacten. Wat mij vooral aansprak tijdens de handbalwedstrijden was de beleving en het fanatisme. Toen ik benaderd werd door Bevo vroegen ze aan mij? Jij hebt toch een eigen bedrijf? Ik heb toen destijds met mijn neef Ruud de mogelijkheden besproken om sponsor van BEVO te worden. Beiden komen we uit Roggel en om een of andere reden was BEVO daar niet echt bekend. Tussen ons geboortedorp en hier ligt ook nog eens een echte grens, waar je zakelijk last van hebt. Wij kenden eigenlijk niet zo veel ondernemers in Peel en Maas. Oftewel: een goede kans om er meer te leren kennen! We werden samen sponsor van Bevo. En toen werden we bevangen door het spelletje! Wat ik vooral waardeer is het fanatisme binnen de vereniging en bij de spelers. Vergeleken met voetballers verdienen onze handballers maar een appel en een ei. Daarentegen spat de passie er van af bij de hele verenging, aldus Daan.

Zelf heb ik drie kids, waarvan er inmiddels twee ook besmet zijn met het handbalvirus. Onze Suus, de middelste, is een fanatieke handbalster. Naast Bevo volgt ze ook het traject in de topklas op het Valuascollege in Venlo waar Dario Polman haar trainer is. Ze heeft verschillende sporten gedaan, maar handbal trok haar toch het meest. En sinds kort is onze jongste, Clim , al helemaal bezeten van Heren 1. Hij is er zelf ook heilig van overtuigd dat hij ook Heren 1 gaat halen. Traint nu met de F-jes en is bloedfanatiek!

 

Sinds wij sponsors zijn geworden bij Bevo gaan we alle thuiswedstrijden kijken en zo nu en dan ook eens een uitwedstrijd. Het zit inmiddels in ons systeem erbij. Sinds ons sponsorschap is de band met de Heren 1 spelers veel intensiever geworden. Ik waardeer het enorm wat ze doen en vind de interactie met hen ook erg leuk. Ze zijn erg benaderbaar en zijn vaak bereid tot een praatje met ons en onze kids. Ik zie eigenlijk best veel vergelijkingen tussen de spelers en de begeleiders van BEVO HC en mezelf als ondernemer. We streven er beiden continu voor om het zo goed mogelijk doen. Ups en downs kom je in de sport en in het zakelijke leven ook tegen. Het fanatieke van mij past ook bij de uitstraling van Bevo. Ook een mooie vergelijking dus. En, het is ook zeker gelukt om meer zakelijke contacten op te doen. De sponsorhome is echt een leuke plek om met andere ondernemers over de wedstrijd na te praten of eens te sparren over zakelijke dingen. Wat dat betreft kan ik iedereen aanraden om een sponsorschap bij BEVO HC te overwegen. Het is echt leuker en zakelijk gezien beter dan bij vele andere profsporten, ook omdat je hier gewoon samen met je gezin naar toe kunt gaan. Een avondje Bevo is gewoon echt geweldig!!