Trainingsstages 

Voorbereiden op de competitie? Teambuilding? Leuk, sportief uitje met je team? ......... Dat kan in Sport- en Evenementencentrum De Heuf!

 

Zeker voor handballers maar ook andere sporten zijn er geweldige mogelijkheden. In de accommodatie kan je sporten, slapen, eten, bespreken, contacten leggen met andere teams en trainers en feesten. De Heuf is de thuishal van handbalvereniging Herpertz Bevo Hc. In overleg met hen zijn er altijd mogelijkheden om wedstrijden te spelen.

 

In de accommodatie kunt u terecht voor een trainingstage met volpension. Er zijn 2 slaapzalen voor 26 en 24 personen, 7 kleedlokalen met douches, een sporthal met handbalvloer waarin gebruik van hars is toegestaan en een sporthal met handbalvloer. In de gezellige Pub nuttigt u uw maaltijden en kunt u recreƫren. Verder beschikt De Heuf over enkele andere ruimtes om te recreƫren of een bespreking te houden.

 

Uit een reeks van mogelijkheden kunt u uw eigen trainingstage samenstellen. Trainingsuren, oefenwedstrijden, overnachtingen, maaltijden, recreatie, besprekingen, audio visuele hulpmiddelen, wassen/drogen van kleding zijn de belangrijkste onderdelen van een arrangement. Maar een trainingsstage in De Heuf gaat verder. Door de contacten met andere sportaccommodaties en -verenigingen in de buurt, kunt u ook kiezen voor overdekt zwemmen, looptrainingen op een atletiekbaan, een hoogteparcours, of een geheel verzorgde militaire training, in- of outdoor. Voor oefenwedstrijden kan men u informeren over mogelijke tegenstanders en scheidsrechters.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met SportArena Peel en Maas via telefoonnummer 077 307 54 38 of 06 4150 2030 (beheerders Martijn ten Velde of Simone Gommans)