Trainingen HandbalSchool begonnen - meld je nu nog aan! 

Extra trainingen voor de jeugd in de regio op woensdagmiddag en zaterdagmorgen. Kom ook eens trainen onder de regie van ervaren trainers en leuke mede-handballers in de Heuf in Panningen! 

 

LET OP! eenmalig komende zaterdag 7 september

C/D-jeugd van 10.30 - 12.00 uur

B/A-jeugd van 12.00 - 13.30 uur

 

 

Beste handballiefhebbers,

 

De zomervakantie zit er weer op, en dat betekent dat naast het nieuwe schooljaar ook het nieuwe handbalseizoen is begonnen.

 

Vanaf afgelopen week zijn er ook in Panningen (08.45-10.15 en 10.15-11.45u) weer extra zaterdagtrainingen begonnen. (gelijk aan een programma in Venlo (09.00-10.30 en 10.30-12.00u) Het eerste blok is bedoeld voor D en C-jeugd, het tweede blok is voor B en A-jeugd.

 

Naast deze trainingen kun je dit seizoen ook op woensdagmiddag extra trainen in Panningen (en in Venlo i.c.m. de TOPklas handbal). Dat kan natuurlijk alleen maar als dat past binnen jouw lesrooster of als je dat (individueel) op jouw school kunt regelen. De woensdagtrainingen zijn vanaf de C-jeugd en zijn al afgelopen week woensdag 28 augustus, begonnen.

 

De trainingen van de HandbalSchool worden in Panningen op woensdagmiddag (16.30 - 18.00 uur) verzorgd door Martin Vlijm en op zaterdagmorgen roulerend door Jeroen Baats, Rob van Bokhoven en Osvaldo Gomez, die reelmatig geassisteerd worden door spelers en speelsters van Heren 1 en Dames 1.

 

Tot aan de herfstvakantie zijn deze trainingen gratis en kun je uitproberen of de trainingen iets voor jou zijn. Na de herfstvakantie zal er wel een kleine financiƫle bijdrage van de deelnemers gevraagd worden, omdat de HandbalSchool Valuas niet meer zelfstandig werkt, maar onder supervisie van het Nederlands Handbal Verbond (NHV). Het grootste deel komt echter voor rekening van de Provincie Limburg via de stichting Limburg Handbal.

 

Alle informatie lees je in de flyer hieronder of kan je hier downloaden. Daar lees je ook hoe jij je voor deze extra trainingen kunt aanmelden. Het zou fijn zijn als je dat via onderstaand email adres kunt doen, zodat de trainers zich goed voor kunnen bereiden.

 

De trainingen zijn dus al begonnen met vele enthousiaste spelers, maar wij hebben ook JOU er graag bij! Meld je dus nog snel aan via handbalschoolvlc@valuascollege.nl.

Graag aangeven voor welke training(en) je je aan wilt melden.

 

Mochten jij of jouw ouders nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op via dit email-adres.

 

Heel veel succes gewenst op school, en natuurlijk ook met handballen.

 

Met sportieve groet, en graag tot ziens!

Team HandbalSchool Valuas