Tijd om op te gaan staan! 

De Bevo-dames zijn met uitzondering van de openingswedstrijd, stroef aan het seizoen begonnen. Vorige week werd echter zonder hars weer een goede eerste 40 minuten gespeeld tegen Bentelo, waarmee hopelijk de stijgende lijn ingezet is. Zaterdag wacht PSV, de ploeg die juist heel goed is gestart in de competitie en

bovenin meedraait tot op heden. PSV, vorig jaar op de laatste dag gehandhaafd in de eerste divisie, is met enkele kwalitatieve versterkingen en een trainerswissel in elk geval voortvarend begonnen aan de competitie. Onder de kwalitatieve versterkingen onder andere oud-Bevo-speelster Cindy Rooijakkers, die na een tussenstop bij Rapiditas nu aangehaakt is bij de plannen van PSV.

 

Vorig seizoen werd PSV twee maal vrij eenvoudig verslagen, maar het huidige PSV zal beter voor de dag komen dan vorig seizoen. Om dit PSV te verslaan zal het spel van de Bevo-dames weer een level omhoog moeten en zal er van de eerste tot de laatste minuut gestreden moeten worden om de punten! De Bevo-dames zijn dit absoluut voornemens en willen het zoet van de overwinning nu wel weer eens proeven.

 

De steun van het publiek is bij deze klus van harte welkom!

 

 

19/10/13; 20.00; Bevo-PSV @De Heuf