TICKETS JUBILEUMEDITIE LHD IN PRIJS VERLAAGD 

Ter gelegenheid van de jubileumeditie van de Limburgse Handbal Dagen, heeft de organisatie besloten om de ticketprijzen te verlagen. Daarnaast zijn er speciale toegangskaarten voor de wedstrijden in Panningen en kunnen oud-spelers gratis naar de wedstrijden op de openingsdag.

De kaartverkoop start vandaag via de website van de Limburgse Handbal Dagen: www.lhd.nl/tickets. Voor de snelle boekers ligt er ook dit jaar weer een Early Bird-korting in het verschiet.

 

De Limburgse Handbal Dagen kent een zeer trouw publiek. Verreweg het gros van de bezoekers koopt een driedagenkaart en de organisatie heeft gemeend deze loyaliteit te moeten belonen door de tickets voor de feestelijke 30e editie in prijs te verlagen. Een passe partout kost dit jaar 65 euro; 5 euro minder dan in 2016. Ook de dagkaarten voor zowel volwassenen als kinderen zijn in prijs verlaagd.

 

Omdat dit jaar ook voorronde-wedstrijden in sporthal De Heuf in Panningen plaatsvinden, is er speciaal voor de bezoekers in Noord-Limburg een zogenoemde ‘Peel&Maas passe partout’ in het leven geroepen (kosten: 30 euro). Net als voor de wedstrijden in Sittard-Geleen, geldt dat er tevens dagkaarten te koop zijn voor de wedstrijden in Panningen. Het wedstrijdschema is overigens zo opgesteld dat BEVO HC al haar wedstrijden in de voorronde zal afwerken in Panningen en OCI-LIONS in Sittard-Geleen. Daarnaast zullen alle buitenlandse ploegen minimaal één wedstrijd in Panningen spelen.

 

De traditionele korting voor leden van de Stichting Fonds voor Sociale Instellingen (FSI) blijft in stand, echter deze tickets zijn op dit moment nog niet te bestellen. Op korte termijn zal dit mogelijk zijn via de website van FSI.

 

Voor de mensen die vorig jaar kaarten gekocht hebben via de website van de LHD: het kan zijn dat uw internetbrowser de link naar de ticketshop nog heeft onthouden van vorig jaar. Sommige internetbrowsers verwijzen in dat geval door naar de ticketshop van vorig jaar. Dit kunt u oplossen door eenmalig op ‘verversen/refresh’ te klikken bovenaan in uw browser. Dan komt u uit bij de ticketservice van de komende editie.

 

Ter gelegenheid van deze jubileumeditie hoopt de organisatie zoveel mogelijk voormalige LHD-spelers van V&L, Blauw-Wit/BFC en Sittardia te verwelkomen. Speciaal voor deze oud-coryfeeën zal er op woensdag 27 december een reünie plaatsvinden. Alle voormalige LHD-spelers zijn van harte uitgenodigd en kunnen die dag uiteraard gratis de wedstrijden bezoeken. Oud-spelers die aanwezig willen zijn, dienen hun komst vooraf kenbaar te maken. Zij kunnen hiervoor terecht op www.lhd.nl.

 

De Limburgse Handbal Dagen zullen dit jaar plaatsvinden in de Sittardse Stadssporthal. Gelet op het feit dat deze hal iets kleiner is dan de speelhal van de afgelopen jaren, verwacht de organisatie een uitverkocht huis. Handballiefhebbers wordt dan ook geadviseerd om spoedig kaarten te reserveren.

 

Inmiddels zijn bijna alle deelnemende ploegen bekend: Halden Topphandball (Noorwegen), Dynamo Astrachan (Rusland), Club Balonmano Benidorm (Spanje), HD Odorheiu Secuiesc (Roemenië) en het nationale team van Israël zijn inmiddels vastgelegd. Daarnaast zijn de vaste thuisploegen OCI-LIONS uit Sittard-Geleen en BEVO HC uit Panningen. De laatste internationale deelnemer aan de LHD wordt spoedig gepresenteerd.

 

De Limburgse Handbal Dagen vinden plaats op 27, 28 en 29 december 2017.