Thuiszege voor Eurotech Bevo Heren A 

De Eurotech Bevo Heren A kregen afgelopen zondagmiddag Hellas op bezoek in De Heuf voor de 1e landelijke thuiswedstrijd. Met ruim 70 supporters op de tribunes was het Rob die na 40sec speeltijd de openingstreffer maakte voor Bevo.

 

Met deze flitsende start begonnen de Bevomannen gelukkig anders als vorige week in Aalsmeer aan deze wedstrijd. Hellas prikte even maar kon niet verhelpen dat na 8 min spelen zij al 4 doelpunten achter stonden. Hierna begonnen de heren uit Den Haag warm te lopen en zij brachten het scoreverloop iets terug in hun voordeel. De Bevomannen lieten dit toe met een maximum van 2 doelpunten. Er werd aan de Bevo kant goed doorgewisseld maar in het achterhoofd werd de voorsprong van 2 doelpunten of meer niet ingeleverd. Met een ruststand van 12-10 gingen beide teams met hun coach in overleg hoe nu verder in de 2e helft van de wedstrijd.

 

Hellas besefte dat zij deze middag alles op alles zouden moeten geven om dit Bevo nog te kunnen inhalen gezien de scoreachterstand. Daarentegen voelden onze mannen zich als een vis in het water tijdens de 2e helft. Hellas deed er alles aan om langszij te komen maar elke keer troefde onze mannen dit direct af met een tegendoelpunt zodat het scoreverloop nauwelijks veranderde. Met nog 16 min op de klok schakelde de Bevomannen een versnelling hoger wat resulteerde dat Hellas dit tempo niet meer kon bijhouden. B-speler Guus v.d Heuvel werd door coach Robin Gielen ingebracht en hij benutte direct zijn kans en bracht de stand op, na 15 min speeltijd, 20-17. Dit was het teken voor de routiniers, Niels, Clim, Joost en Bart de laatste 10 minuten eens goed te gaan invullen. Inmiddels had Hellas het hoofd al gebogen zodat Niels in de laatste seconde de eindstand bepaalde op 31-22.

Keeper Bram kon zijn maatje Rick weer verwelkomen in het doel, hersteld van een blessure en beide heren lieten 5 super-stops zien in deze thuiswedstrijd.

 

Coach Robin Gielen was na deze wedstrijd zeer tevreden over het geleverde spel van de Eurotech Bevo mannen.