Terechte puntendeling Herpertz Bevo Hc 

(door Mat Nellen) 

PANNINGEN- Herpertz Bevo Hc heeft ook de return tegen Sporting NeLo niet kunnen winnen. In Neerpelt werd het 33-33. Gezien het spelbeeld gedurende de wedstrijd een terechte puntendeling. Of de twee verliespunten tegen Sporting Nelo een rol gaan spelen voor Herpertz Bevo Hc moet afgewacht worden. Het was in ieder geval een teleurstellend resultaat bij de start van de tweede helft van de competitie.

Sporting NeLo begon overdonderend. In een mum van tijd stonden de Belgen met 6-1 voor. Herpertz Bevo Hc stond erbij en keek erna. De Panningse ploeg maakte geen sterke indruk in de defensie en aanvallend liep het ook niet gesmeerd. Herpertz Bevo Hc moest in de achtervolging. Gelukkig herpakte de ploeg zich en knokte zich terug in de wedstrijd. Bij de rust was de inhaalrace voltooid: 18-18. Na rust werd orde op zaken gesteld. Herpertz Bevo Hc nam een voorsprong van twee doelpunten. Toch kon de ploeg geen afstand nemen van de thuisclub. In de spannende slotfase hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. De eindstand 33-33 geeft de krachtsverhouding goed weer. Komende zaterdag 9 december komt naaste concurrent FIQAS Aalsmeer op bezoek. Bij winst doet Herpertz Bevo Hc goede zaken in de strijd om een plek in de Final4.

 

Doelpuntenmakers Herpertz Bevo Hc: Jeroen van den Beucken 12, Pim Augustinus en Quinten Colman ieder 6, Wouter Sas, Niels Poot, Niek Jordens en Robin Janen ieder 2 en Dario Polman 1.