Teamprestatie dames B2 van Eurotech Bevo Hc 

De dames ontvingen afgelopen zaterdag de nummer 2 uit de competitie Maasgouw B1. De eerste uitwedstrijd tegen Maasgouw verloren de dames met 15-12 dus de dames waren gewaarschuwd. De overwinning zou niet voor het oprapen liggen.

Goed voorbereid begonnen de dames dan ook aan de wedstrijd. Verdedigend werd er als collectief hard gewerkt om de aanvallen van Maasgouw af te stoppen. Maar ook de tegenstander deed zijn uiterste best om de aanvallen van Bevo te weren. Mooie aanvallen afgewisseld met onnodig balverlies was het beeld van de wedstrijd. De dames van Bevo net iets feller als de tegenstander gingen met een kleine voorsprong van twee doelpunten de rust in. In de rust werd nog eens benadrukt om als collectief te blijven spelen en langzaam de voorsprong uit te bouwen. Echter bleek na de rust dat Maasgouw meer grip kreeg op de wedstrijd en na 15 minuten in de tweede helft stond er 13-13 op het scorebord. Er moest dus een tandje bij gezet gaan worden.

De dames begrepen dat en deden er een tandje bovenop. Dit resulteerde in een ruimere voorsprong en een uiteindelijke eindstand van 17-13. De dames B2 van Eurotech Bevo Hc haalde de overwinning binnen als collectief, er stond een team in het veld dat voor elkaar door het vuur ging. Dames gefeliciteerd met de mooie overwinning.

 

(Wo)man of the match : het gehele team van de dames B2.