Targos Bevo Hc wint Ambiorix Cup 

Afgelopen weekend hebben de Heren 1 van Targos Bevo Hc voor de tweede keer in successie de Ambiorix Cup in het Belgische Tongeren gewonnen.

In de finale werd gastheer Tongeren verslagen met 16-15. Beide dekkingen en keepers maakten een sterke indruk. Eerder op de dag werd Hellas met 38-9 verslagen.

 

Doelpuntenmakers van beide wedstrijden.

Targos Bevo Hc – Hellas: 38-9 (rust 19-4): Robin Jansen 7; Dario Polman 6; Pim Augustinus, Jeroen van den Beucken, Eelco Weevers 5; Nick de Kuyper, Sonni de Jonge 4; Dennis Vlijm 2 en Karim Tamim 1.

 

Targos Bevo Hc – Tongeren (Bel); 16-15 (rust 9-9): Dario Polman 6; Sonni de Jonge 4; Nick de Kuyper 2; Jeroen van den Beucken, Karim Tamim, Robin Jansen en Dennis Vlijm 1.

 

Dat de ploegen Tongeren en Targos Bevo Hc goed aan elkaar gewaagd zijn voorspelt veel goeds voor de nieuwe BENE-League competitie, die het komende jaar officieel als volwaardige competitie van start zal gaan. Om geen topwedstrijd te hoeven missen zijn er voor het eerste seizoenkaarten in de verkoop. Meer informatie over deze seizoenkaarten, het programma van Targos Bevo Hc en het laatste nieuws is te vinden op deze website.