Targos Bevo Hc vecht teveel tegen zichzelf 

Targos Bevo Hc begon veelbelovend tegen OCI Lions, maar na een kwartier in de eerste helft kwam de klad in het goede spel en kon de thuisclub met een 10-5 voorsprong gaan rusten.

Na een korte goede periode na rust ging het na 12-8 goed mis. OCI Lions stoomde door naar een overtuigende 30-20 zege. Targos Bevo HC blijft zoeken naar de goede vorm.

 

De start was goed voor Targos Bevo Hc. Bij de stand van 5-5 kreeg Targos Bevo Hc voldoende kansen om op voorsprong te komen, maar overtalsituaties konden niet in doelpunten worden omgezet en tot overmaat misten Jeroen van den Beucken in deze fase ook nog twee strafschoppen. Het slimme OCI Lions profiteerde genadeloos. Panningse dekkingsfouten werden afgestraft, terwijl OCI Lions verdedigeng weinig te duchten had van Targos Bevo Hc, dat slordig was in de passing en gehaast in de afwerking. De rust ging in met een 10-5 voorsprong voor de Zuid-Limburgers.

 

In de beginfase van de tweede helft liet Targos Bevo Hc nog even haar tanden zien en kwam terug tot 12-8. Daarna was het gebeurd met de mannen van trainer Harold Nusser. Alles wat mis kon gaan, ging mis bij de Panningse ploeg. Na een tussenstand van 17-12 kon OCI Lions de eindstand bepalen op 30-20 en de koppositie in de door de Belgische ploegen gedomineerde BENE League weer overnemen van Initia Hasselt. Team en technische staf moeten deze week eens rustig om de tafel gaan zitten om met elkaar samen uit deze handbalmalaise te komen. Bij vlagen laat de ploeg zien, dat ze goed kunnen handballen. Er wordt ook goed getraind, maar op het veld kan de ploeg dit geen zestig minuten in goed handbal omzetten. De echte leiders moeten opstaan. Samen als team kan de ploeg uit deze crisis komen. Nu kan de ploeg karakter tonen door van de eerste tot de laatste minuut voor een goed resultaat te zorgen. Een overwinning tegen Merksem komende zaterdag 10 december in de Heuf kan wonderen verrichten. Geloof in jezelf, blijf positief denken, laat zien, dat je wilt winnen. De wedstrijd tegen Merskem begint om 20.00 uur.

 

Doelpuntenmakers: Nick de Kuyper 5, Sonni de Jonge, Toon Leenders en Jeroen van den Beucken ieder 3, Rik Elissen en Robin Jansen ieder 2, Pim Augustinus en Niek Jordens ieder 1

 

Door: Mat Nellen