Bevo Hc-plaatjes sparen bij JUMBO Panningen! 

Jumbo Panningen heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo Panningen is ervoor gekozen om binnen onze club alle teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

De droom van deze Bevo-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Bevo-leden zijn vanaf medio maart 2017 verkrijgbaar bij Jumbo Panningen. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

 

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er in de week van 9 januari 2017 voor, na en mogelijk tijdens de training een fotograaf aanwezig zijn in De Heuf. Hou er dus rekening mee dat het iets later kan worden dan normaal de training is afgelopen.

 

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

 

Mis deze unieke kans niet!

------------------------------------------

Vanaf 9 januari 2017 wordt je gefotografeerd voor de Bevo-sportplaatjesactie in samenwerking met Jumbo Panningen. De foto die gemaakt wordt, zal uitsluitend gebruikt worden voor deze unieke plaatjesactie.

 

Door jezelf te laten fotograferen, doe je voor deze actie afstand van je portretrecht en geef je dus toestemming om de foto te laten gebruiken voor deze plaatjesactie.

 

Ben jij (of eventueel je ouders) toch nog van mening dat jouw foto niet opgenomen moet worden in de plaatjesserie van onze club, dan dien je dit voor 9 januari kenbaar te maken bij de clubco├Ârdinator van Bevo Hc:

 

Rudi Versteegen

versteegen@vodafonethuis.nl - 06-52539841

------------------------------------------

Indien je vragen hebt neem dan telefonisch contact op met Rudi Versteegen.

 

Wij vertrouwen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Bestuur Bevo Hc