Targos Bevo Hc luidt start van het seizoen in met presentatieavond 

Terwijl de meeste mensen aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie zijn de topsportteams van Targos Bevo Hc alweer vol overgave aan het trainen om goed voorbereid aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen.

Om het publiek kennis te laten maken met de nieuwe selecties wordt er op zaterdagavond 27 augustus een speciale avond georganiseerd.

 

Om het seizoen gezamenlijk in te luiden nodigen wij daarom iedereen van harte uit om de presentaties van Heren 1 (BENE-League), Heren 2 (eredivisie) en Dames 1 (eerste divisie) bij te wonen. Met een heuse meet-en-greet zijn alle spelers en de begeleidingsteams ook echt aan te raken en zullen ze aan het publiek gepresenteerd worden.

Na afloop van de presentaties speelt Heren 2, debutant in de eredivisie, ook nog een oefenwedstrijd tegen de Heren 2 van Belgisch kampioen Achilles Bocholt. Een mooie sportieve presentatieavond.

 

Ook zin om weer een topjaar bij Bevo in te luiden? Kom dan op zaterdag 27 augustus naar SportArena de Heuf voor het eerste ‘avondje Bevo’ van het seizoen!

Vanaf 18.30 uur is ontvangst. Om 19.00 uur beginnen we met de diverse presentaties. De wedstrijd van Heren 2 staat om 20.30 uur op het programma.

 

Ben erbij, beleef het mee!