Strong Men Handball Bootcamp’ in Panningen! 

Dat handbal een hele gave sport is, wist jij natuurlijk al lang. En dat handbal vooral voor jongens super cool is ook. Je kunt je er immers helemaal in uitleven, veel scoren, er is snelheid en dynamiek en je wordt continu uitgedaagd om beter te worden en je grenzen te verleggen.

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) gaat de komende tijd aan de slag om de handbalsport bij jongens nog beter onder de aandacht te krijgen, zodat nog meer jongens gaan zien én ervaren hoe leuk handbal is! Dit seizoen organiseren we daarom verschillende activiteiten, speciaal en alleen voor jongens!

 

Op zaterdag 18 februari 2017 is er, voorafgaand aan de BENE-League wedstrijd van Targos/Bevo HC in het Noord-Limburgse Panningen een super leuke ‘Strong Men Handball Bootcamp’. Deze Strong Men Handball Boot wordt georganiseerd i.s.m. H.v. Targos Bevo HC, Limburg Handbal 2.0 en het Nederlands Handbal verbond.

Via allerlei leuke spelvormen en bootcamp-activiteiten word je uitgedaagd. Naast verschillende handbaltrucs is er ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat, zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen.

 

Alle jongens in de leeftijd van de D-jeugd, dus 11- en 12-jarigen, zijn uitgenodigd. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! Daarnaast mag je ook een vriend, van dezelfde leeftijd, meenemen die (nog) niet handbalt.

 

Er is per Bootcamp ruimte voor 60 deelnemers, en deze is ondertussen vol! Zaterdag a.s. zal na het omkleden en een korte uitleg over het programma komen en start de ‘bootcamp’ en deze duurt ongeveer twee uur. Vervolgens kunnen de deelbnemers douchen, krijgen ze een foodpack aangeboden en ontvangen een vrijkaart voor de BENE-League wedstrijd tussen Targos/Bevo HC en Kras/Volendam.