Targos Bevo Hc feliciteert Jan Reijnen B.V. met predicaat ‘Hofleverancier’ 

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te verlenen aan Jan Reijnen B.V. bij gelegenheid van de viering van het 125-jarig bestaan van dit bedrijf.

Gouverneur Theo Bovens overhandigde donderdagavond 13 november 2014 de oorkonde die bij dit Predicaat hoort aan de directie van dit familiebedrijf.

De richtlijnen om in aanmerking te komen voor het mogen voeren van het Predicaat ‘Hofleverancier’ vereisen onder meer dat de onderneming minimaal 100 jaar bestaat en in de branche of bedrijfstak een eerste of vooraanstaande plaats in de regio inneemt.

 

Pius Reijnen was in 1889 de grondlegger van het bedrijf. Anno 2014 staat de vierde generatie Reijnen aan het roer van de onderneming. De firma Jan Reijnen beschikt over een breed en bijzonder assortiment op het gebied van gereedschappen, ijzerwaren en huishoudelijke artikelen en weet zich daardoor te onderscheiden in de markt.

 

Jan Reijnen B.V. is de derde onderneming in de gemeente Peel en Maas die de titel ‘Hofleverancier’ mag voeren. Schildersbedrijf Ueberbach in Panningen en Steenfabriek Engels Helden B.V. zijn eveneens onderscheiden met dit Predicaat.

 

Targos Bevo Hc feliciteert sponsor Jan Reijnen B.V. met deze geweldige prijs. Op naar de volgende 125 jaar!