Targos Bevo Hc eindigt als zevende op de Select Cup 2014 

Afgelopen weekend nam de kersverse landskampioen Targos Bevo Hc deel aan de sterk bezette Select Cup 2014 in Dormagen, Neuss en Gummersbach. In een sterk internationaal deelnemersveld (met vooral Bundesliga-teams) legde de ploeg van trainer/coach Martin Vlijm uiteindelijk beslag op de zevende plaats.

Op vrijdagavond was tweede Bundesliga-ploeg TSV Bayer Dormagen net te sterk voor de heren uit Panningen. Na een goede eerste helft (ruststand 14-13) werd er uiteindelijk verloren met 30-24. Doelpuntenmakers aan Targos Bevo Hc zijde waren deze wedstrijd: Eelco Weevers, Nick de Kuyper, Jeroen van den Beucken, Dennis Vlijm, Dario Polman, Robin Jansen 3; Pim Augustinus, Karim Tamim 2; Niek Jordens en Ephrahim Jerry 1.

 

In de strijd om plaats 5 t/m 8 bleek zaterdag mede voorronde Champions League deelnemer HC Alpla Hard uit Oostenrijk te sterk. Na een ruststand van 16-13 verloor de ploeg van trainer Martin Vlijm uiteindelijk met 34-26. De doelpuntenmakers: Sonni de Jonge 6; Nick de Kuyper, Dennis Vlijm 4; Eelco Weevers, Dario Polman 3; Niek Jordens 2; Robin Jansen, Pim Augustinus, Ephrahim Jerry en Mark van den Beucken 1.

 

Dit resultaat zorgde ervoor dat de ploeg op de laatste dag aan mocht treden tegen Neusser HV in de strijd om de laatste twee plaatsen.

Uiteindelijk bleek Targos Bevo Hc te sterk (winst met 26-24) voor de ploeg uit de 3e Bundesliga-West en legde zo beslag op de zevende plaats. Na de wedstrijd tegen Tongeren die vorig weekend net verloren ging wederom een goede test om te bouwen aan de ploeg die klaar moet zijn voor de eerste officiƫle wedstrijden van het seizoen.

 

 

Bestel nu je seizoenkaarten

Met een volwaardige BENE-League en daarna de nacompetitie met acht ploegen in de eredivisie wordt het een lang en mooi seizoen!

Wil je niets missen. Bestel dan nu je seizoenkaart! Meer info

BEN ER BIJ. BELEEF HET MEE!