Targos Bevo Hc boekt regelmatige zege 

Targos Bevo Hc heeft de eerste wedstrijd om de 5e plaats in de eredivisie tegen KWS Quintus in Kwintsheul met 29-27 gewonnen.

Bij de rust leidden de mannen van trainer Harold Nusser met 15-13. Vanaf de eerste minuut controleerde Targos Bevo Hc de wedstrijd. Beide ploegen maakten er een echte wedstrijd van. Twee maal nam Targos Bevo Hc een voorsprong van vijf doelpunten. De zege van Targos Bevo Hc kwam geen moment in gevaar. De geblesseerde Jeroen van den Beucken kwam niet in actie. Toch scoorde de Panningse ploeg vrij gemakkelijk. Komende zaterdag 20 mei wil Targos Bevo Hc het min om meer mislukte seizoen in eigen huis met een overtuigende zege afsluiten. Vervolgens zal de ploeg de focus gaan verleggen op het nieuwe seizoen.

 

Zaterdag 20 mei zal ook in het teken staan van het afscheid van enkele vertrekkende spelers en trainer Harold Nusser staan.

 

Doelpuntenmakers Targos Bevo Hc: Rik Elissen 8, Niek Jordens 7, Nick de Kuyper 6, Toon Leenders, Pim Augustinus en Robin Janssen 2, Sonni de Jonge, en Peter Lambert ieder 1.