Targos Bevo Hc actief tijdens Nationale Sportweek 

Dinsdag 22 april - Peel en Maas scholentoernooi groepen 5 
Woensdag 23 april - Peel en Maas Cup 2015 

Ook Targos Bevo Hc was actief tijdens de Nationale Sportweek. Met de medewerking aan maar liefst twee toernooien hebben heel veel kinderen uit de gemeente Peel en Maas op een sportieve manier met elkaar gestreden.

Peel en Maas Cup 2015

Op 23 april gingen op maar liefst 3 velden 23 teams uit de gemeente Peel en Maas de strijd aan in de Heuf om de Peel en Maas Cup! Na de kennismakingslessen op alle beasisscholen was dit een mooie opvolging met echte handbalwedstrijden tijdens het handbal scholentoernooi van de Gemeente Peel en Maas.

 

In de categorie groep 5/6 was na het spelen van de finale basisschool de Wissel de winnaar!

Bij de meisjes uit groep 7/8 was het tot het laatste moment nog erg spannend. Uiteindelijk hebben de meisjes van de Nieuweschool uit Panningen op basis van doelsaldo de Peel en Maas Cup in hun categorie binnen gesleept.

Als afsluitende wedstrijd werd in de categorie jongens/gemengd groep 7/8 de finale gespeeld tussen basisschool de Merwijck uit Kessel en IKC de Kemp uit Egchel. Na 10 minuten spelen stond er een 5-8 eindstand op het scorebord en gingen de jongens van IKC de Kemp naar huis met de Peel en Maas Cup in hun categorie!

 

De jongens van IKC de Kemp en de meisjes van de Nieuweschool gaan op woensdag 13 mei deelnemen aan het LK in Roermond!

Peel en Maas scholentoernooi groepen 5

Een dag eerder streden ongeveer 280 kinderen van de groepen vijf van diverse bassisscholen uit de gemeente op en rondom de hockeyvelden van Hockeyclub Peel en Maas om de felbegeerde eerste plaats. Het werd een mooie dag waarin de kinderen zich van hun beste kant lieten zien in de sporten hockey, handbal, trefbal en voetbal.

Uiteindelijk mocht zich een klas van De Kemp zich tot winnaar kronen.

Wederom een erg gelsaagde editie waarin de samenwerking tussen diverse partijen, zoals de hockeycluib, handbalclub, combinatiefunctioanarissen en CIOS mooi tot uiting kwam.