StreetLeague Peel en Maas; kinderen strijden voor hun dorp 

Geef je nu nog op! 
Download het inschrijfformulier hier 

Peel en Maas - Voor het eerst wordt er dit jaar de StreetLeague Peel en Maas georganiseerd. Deze Streetleague is onderdeel van de VVV-Venlo StreetLeague, voorheen de VVV-Venlo BuurtBattle. Naast de StreetLeague Peel en Maas zijn er ook StreetLeagues in Venlo en Nettetal (Duitsland).

 

De VVV-Venlo StreetLeague is een initiatief van VIA VVV en wordt in Peel en Maas uitgevoerd door VELD7.

 

StreetLeague Peel en Maas

In de gemeente Peel en Maas werkt VIA VVV samen met topsportverenigingen VVV- Venlo, VC PeelPush, Bevo Hc en Zvv Beringe. Dit is een unieke samenwerking tussen topsportverenigingen in de regio op maatschappelijk gebied. De jeugd tussen de 10 en 12 jaar gaat hier strijden in Sport, Fair Play en Buurtbijdragen. Door het spelen van volleybal, handbal en zaalvoetbal zullen teams punten kunnen scoren op sportgebied. Het zich correct gedragen en presenteren tegenover anderen zorgt voor Fair Play-punten. Punten voor de buurtbijdrage kunnen verdiend worden door activiteiten te organiseren in de buurt.

 

Deelnemers aan de StreetLeague Peel en Maas nemen deel in groepjes van 7 t/m 10 kinderen. De deelnemers zullen zes sportactiviteiten gaan meemaken op topsportlocaties binnen de gemeente. De sporten handbal, volleybal en zaalvoetbal zullen allen twee maal gespeeld worden. Voorafgaand aan de eerste keer zullen de deelnemers een clinic van een topsporter krijgen die de spelregels uitlegt en de kneepjes van de sport bijbrengt. Tussendoor krijgen de deelnemers de kans om themabijeenkomsten bij te wonen waarbij ze ook weer punten kunnen scoren. Alle activiteiten zullen op woensdagmiddagen worden gehouden tussen 9 april en 18 juni. De Buurtbijdragen kunnen in de vrije tijd van de deelnemers uitgevoerd worden. De winnaars van de StreetLeague Peel en Maas ontvangen een mooie prijs! De wedstrijddata zijn:

 

9 april, opening + handbal, De Heuf Panningen

16 april, volleybal, De Körref Meijel

23 mei, zaalvoetbal, Piushof Panningen

14 mei, themabijeenkomst

21 mei, handbal, De Heuf Panningen

28 mei, themabijeenkomst

4 juni, volleybal, De Körref Meijel

11 juni, zaalvoetbal, Piushof Panningen

18 juni, finale en afsluiting, De Heuf Panningen

21 juni, regiofinale, Seacon Stadion De Koel

 

Opgeven

Kinderen tussen de 10 en 12 jaar kunnen zich met een groepje van minimaal 7 en maximaal 10 kinderen opgeven voor de StreetLeague Peel en Maas, alle deelnemers dienen uit hetzelfde dorp te komen. Elk team dient minimaal één begeleider te hebben van 18 jaar of ouder die als aanspreekpunt dient voor de organisatie. Na inschrijving wordt een informatiepakket met definitief aanmeldingsformulier opgestuurd. Inschrijven kan tot 26 maart. Maar let op! Vol = vol!

 

Opgeven voor de StreetLeague Peel en Maas kan doormiddel van het downloaden van de StreetLeague-flyer op www.viavvv.nl. Stuur deze vervolgens ingevuld op naar VIA VVV, Postbus 947, 5900 AX Venlo, of breng het persoonlijk langs bij Seacon Stadion De Koel.

 

Een mail sturen naar via@vvv-venlo.nl kan ook. Hierin moeten de namen en leeftijden van alle teamleden komen te staan.

 

De StreetLeague Peel en Maas wordt mogelijk gemaakt door: VELD7, VIA VVV, VVV-Venlo, Bevo HC, VC Peelpush, ZVV Beringe, Gemeente Peel en Maas, Wonen Limburg, Antares, Woningstichting Kessel, Vorkmeer, Bouwens van der Boijecollege en PadXpress.