Sterke wedstrijd Heren A tegen Olympia '89 

Afgelopen zaterdagavond stond de vierde en laatste competitiewedstrijd tussen de Heren A van Targos Bevo Hc en Olympia 89 uit Oss op het progamma.

In de Mondriaanhal in Oss begonnen de mannen van trainer / coach Rob van Bokhoven te gemakkelijk aan het duel. Gelukkig beseften ze dit op tijd en zodoende werd er al snel

een versnelling hoger gespeeld waardoor er een ruststand van 15-18 op het bord stond.

 

Na de thee kwamen de Bevo-mannen wel sterk uit de startblokken en namen zodoende een stevige voorsprong. Tot tevredenheid van Rob konden de heren A terugkijken op een sterke laatste ontmoeting met Olympia '89. Na 60 minuten speeltijd stond er zodoende een mooie indstand van 25-38 op het scorebord.

 

Doelpuntenmakers: Rob Blommers 14x, Niels Peters 6x, Jens flos 5x, Guus v.d heuvel, Jelle Bruurs, Jon Rijks 3x, Jordin van Berlo ,Clim Smits 2x

Superstops: Rick van Goor 5x, Jeroen Steeghs 2x.

 

 

 

Op Zondag 22 Maart treffen de Heren A in de Stadsporthal in Sittard de mannen van Sittard. Geen gemakkelijke opgave! Daarom doen de mannen een beroep op hun eigen supporters. Toeters, trommels, het kan niet gek genoeg zijn. Alles is welkom bij deze “clash” tussen beide Provinciegenoten. Spanning is verzekerd vanaf 12.25 uur.