Stem op Jan Karis als CLUBHELD! 

Jan Karis is genomineerd voor de titel ‘Clubhelden van de amateursport’. Het Algemeen Dagblad organiseert jaarlijks de verkiezing ‘Clubhelden van de amateursport’. Met deze verkiezing wil de krant de vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor te vereniging graag belonen.

 

Jan Karis is namens Targos Bevo Hc genomineerd voor deze titel. Stemmen kan via de volgende link: http://www.adclubheld.nl/selecteer/dv/jan30

 

Stem voor alle vrijwilligers!

Jan Karis (66) geldt als het boegbeeld van Targos Bevo Hc. De oud-speler is sinds 45 jaar verbonden aan de club, die vorig jaar voor de eerste keer in haar bestaan landskampioen werd. Karis vervulde tal van functies binnen de vereniging. Hij was voorzitter, bestuurslid, trainer en is tot op heden commissielid. Hij bestempelt Bevo als een familieclub, doelend op de 132 actieve vrijwilligers. “Zoveel mensen verrichten belangeloos werk voor de vereniging. Dat geeft mij de energie om door te blijven gaan. Een stem op mij is ook een stem op alle vrijwilligers!”

 

Stemperiode van 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015

De verkiezing vindt plaats van 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015 in iedere Nederlandse gemeente. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Na 26 april worden naast de clubhelden die gemeentewinnaar zijn geworden ook de provinciale winnaars bekendgemaakt. Tijdens de Award Uitreiking ontvangen de provinciale winnaars een Award en maakt een vakjury bekend welke clubheld de landelijke winnaar is.

Tijdens de Award Uitreiking ontvangen ook de drie sportverenigingen die hun clubheld op de meest creatieve, ludieke manier in het zonnetje hebben gezet een prachtige Award.

 

Prijzen voor clubhelden

1. Voor de gemeentewinnaars (beste waardering en meeste stemmen): Een oorkonde, een digitale uiting en een abonnement op het Algemeen Dagblad

2. Voor de provinciale winnaars: Een award tijdens de Award Uitreiking, een oorkonde en een digitale uiting

3. Voor de landelijke winnaar: € 25.000,- voor de club, de landelijke nummer 2

€ 5.000,-, de landelijke nummer 3 € 1.000,-

 

Meer informatie: www.adclubheld.nl